Werkzaamheden

Gipsmontage voor wanden en plafonds? W&M Afbouw fikst het voor u. Ontdek hun dienstenpakket.

W&M Afbouw: gipsmontage voor een nette basis

Bij een groot bouw- of verbouwproject schakelt u het best vakmensen in voor de bekleding van uw muren. Want professioneel gemonteerde wanden en plafonds zijn zoveel netter en handiger voor de verdere afwerking.

W&M Afbouw is voor iedere projectontwikkelaar de perfecte partner dankzij onze flexibiliteit, stiptheid en passie voor perfecte oplevering.

Gipsmontage: plaatsing van gipswanden en -plafonds

W&M Afbouw monteert uw gipswanden en -plafonds naadloos op een ondergrond van Metal Stud of hout. Zo is uw ruimte perfect geïsoleerd tegen geluid, hitte en koude.

Plaatsing van houtwolcementplaten

Houtwolcementplaten voor de afwerking van uw gebouw? Goed idee, want ze absorberen elk geluid en zijn brandwerend. W&M Afbouw plaatst ze voor u, netjes en correct.

Gipsmontage: verlijming van gips op betonwanden en akoestische vloeren

Naast hout en Metal Stud rekent u ook op ons voor de verlijming van gips op betonwanden en akoestische vloeren. Zo creëren ze een warmere look en voorkomt u weerkaatsing van geluid.

Wand- en plafondafwerking: diverse niveaus

Uw plafond en wanden laten afwerken met gipsplaten? Dat doen wij voor u in zes verschillende afwerkingsniveaus. Afhankelijk van uw budget en wensen kiest u voor afwerkingsniveau:

Strakke wanden en plafonds? Neem nu contact op met W&M Afbouw!