Over ons

W&M Afbouw is dé aannemer voor correcte, nette en snelle montage van wanden en plafonds. Plus afwerking in diverse klassen.

W&M Afbouw: uw deskundige partner voor wandbekleding

Voor uw nieuwe bedrijfsgebouw wilt u natuurlijk alleen het beste. Mooie materialen, mooie afwerking en stipte oplevering. En daarvoor leggen wij de basis! Wij zorgen voor een nette en stevige grondlaag voor de definitieve afwerking van uw wanden en plafonds.

U rekent op ons voor de montage van wanden en plafonds, in diverse materialen en op diverse ondergronden. Met een scherpe prijskwaliteitsverhouding en topdienstverlening.

W&M Afbouw: klein afbouwbedrijf voor grootse resultaten

W&M Afbouw pakt de afwerking van uw bouwproject op persoonlijke en professionele manier aan. Dankzij meer dan tien jaar ervaring kent afbouw voor ons geen geheimen meer. Wij zorgen voor een naadloze afdichting van uw wanden en plafonds.

Waarom u op ons vakkundige team vertrouwt? Omdat het bewijs van ons vakmanschap overal te zien is. Van scholen en musea, tot hotels, appartementen, gevangenissen en theaters: we werken elk project met hetzelfde oog voor detail en met dezelfde stiptheid af. Geen klus is W&M Afbouw te groot of te moeilijk.

W&M Afbouw: uw specialist voor de afwerking van bouwprojecten

Een betrouwbare en deskundige partner vinden voor de afwerking van uw bouwproject? Dat valt niet mee! Kies voor W&M Afbouw en ontspan tijdens de afbouw. Wij zorgen voor vlekkeloze:

Piekfijne wand- en plafondbekleding? Neem snel contact op met W&M Afbouw.